http://www.c60water.com/index.php/ru/kolibel-plus

.
FULLERENES VÍZ ISMERTETÉSE
.
C60 Water of Life/Élet Vize a betegség megelőzésének és egészség fentartásának sokrétű teljesen új generációs szere. Hatással van szervezetünk belső vízre, amely által biztosítja megújulást, fiatalodást és szervezet védelmét, vagyis olyan feltételeket amelyek szükségesek hosszú egészséges élethez.
.
Víz és szén az alapja minden élő szervezetnek ezen a bolygon. Hosszú ideig  szén úgy volt ismert, mint grafit és gyémánt. 1985-ben fedeztek fel a szén harmadik tipusát, amely azt a nevet kapott, hogy Fulleren. 1996-ban felfedezők Nobel díjban részesültek és a felfedezést pedig egyenértékűnek nevezték a Kolumbusz Amerika felfedezésével.
.
Fulleren C60, hatvan atomból álló molekuláját elneveztek a világmindenség legszebb molekulájának. Gömb alakú, szerkezete hasonlatos  focilabdára, ezért majdnem futbollennek neveztek el.
.
Fráncia tudosok kisérleteik során hozzáadtak fullerent  állatok taplalékába, amire köszönhetően az állatok élethossza majdnem kétszeresére nőtt, 90%-ra. ez háromszor annyi, mint amit sikerült produkálni a legjobb "öregedés elleni szerekkel". Ilyen rekord nagyságú élethosszábbítást nem biztosítja egy sem a jelenleg ismert anyagok közül.
.
Gyémánt, grafit és fulleren nem oldodik vizben. Vizben oldodó fulleren technológiának kidolgozása megengedte csódálatos mediko-biológiai tulajdonságokkal rendelkező víz létrehozását
.
Nagyon lehetséges, hogy ez a víz volt az élet keletkezésének bölcsője ezen a bolygón.
.
A  VÍZ

A víz teszi ki a testünk nagyobbik részét. a vizünk állapota és strukturája/szerkezete határozzá meg a szervrendszerek működésének milyenségét. Ezért az egészség helyreállítását vagy fenntartását el kell kezdeni legfontosabb dologgal- belső vizünk cseréjével ill. megújjtásával.
.
Ez az új víz hatására: 1. jelentősen javul közérzetünk, fokozodik szervezetünk energetikája, erősödik védekező és alkalmazkodó képessége.
2. fokozodik az immunrendszerünk védőképessége a virusokkal és a baktériumokkal szemben
3. megelőzi az érelmeszesedéssel kapcsolatos szív-érrendszeri betegségek keletkezését, megszünteti az érelmeszesedést kiváltó okokat.
4. májvédelem különboző eredetű betegségekkel szemben.
5.jelentős mértékben csökkenti daganatos betegségek keletkezésének kockazatát.
6. agyvédelem biztosítása idegrendszeri betegségekkel szemben.
7. élethossz növekedés és jó közérzet biztositása
.
Maximális hatás elérése céljából elegendő ebből a vízből egyszerre csak 50 ml elfogyasztani. Lehetne többet is , de nem érdemes, mert adag nővelésével hatása nem fokozodik. Fogyasszon tiszta edényből (szükség esetén mércével ellátott kis pohárkát biztosítjük) kis kortyokban, az utolsót tartsa kis ideig nyelve alatt. A víz elfogyasztása minimum 15-20 percel étkezés előtt legyen.
.
Víz fogyasztásának van néhány módja. 1. Idősebb korosztálynak javasolható: 3 napon át napi 3x50 ml, következő három napon 2x50 ml, majd 15 napon át 1x50 ml. Teljes kura 1,5 liter. Megismételni 3-4 szer évente.
.
2. Fiatalok és középkorúak fogyaszthatnak első 7 napon 2x50ml, következő 6-16 napon át napi 1x50 ml. Teljes kura 1 vagy 1,5 liter. Ebben az esetben javasolható tavaszi és öszi fogyasztás az ún meghüléses ill. virusos járványos megbetegedések megelőzése céljából. Ilyen esetben javasolható napi 2-3 szor alkalmazni orrspray formában.

3. Karos hatások megelőzése érdekében 5 napon át előtte:
- RTG és CT vizsgálat előtt
.
- sebészeti és bizonyos fogaszati beavatkozások
.
- radon fürdők előtt
.
- repülő utak, főképpen hosszantartó
.
- erős geomagneses viharok esetén
.
- jelentős fontosságú olyan technogén baleseteknél amelyek radióaktív fertőzést produkálhatnak. Ebben az esetben addig ajánlott fogyasztani amig tart negatív tényezők hatása.
.
- ajánlott fogyasztása az erős fizikai és pszichikai terhelő körülmények esetén,
.
- másnaposággal járó tünetek megszüntetése vagy enyhítése érdekében ajánlott elfogyasztani fullerenes vizet alkohol fogyasztás előtt vagy utána. Ha a másnaposággal járó tünetek kifejlődtek, akkor minden 2-3 orában 50 ml fullerenes vizből tünetek csökkenéseig. Hasonló módon fogyasztható fullerenes víz az ételmérgezéssel járó esetekben is.

4. Alapvető fontosságú tudnivalók:

- elegendő napi jó minőségű vízfogyasztás ! Csakis így tudja kifejteni jótékony hatását az
életvíze testen belül. Ez a működésének alapfeltétele. A víz tisztított vagy desztllált kell hogy   legyen. A kúra végeztével 1,5- 3 hónap elmúltával jelentkezik a hatása. Az üvegben lévő víz
rendezéséhez / struktúralásához is ennyi idő kell.
- úgy tudjuk, hogy elegendő vizet fogyasztunk-e, ha időnként megmérjük 24 óra alatt kibocsátott vizelet mennyiségét. Felnött ember esetében annak minimum 1.5 liter kell hogy legyen.
- kávé és erős teák nem számítanak vízfogyasztás kategoriába, mert vízhajtó hatásuak.
vagyis, ahogy említve lett ez lehet tisztított vagy desztillált víz, gyógyteák, gyümölcslevek, reggel még éhgyomorra melegen elfogyasztott szódabikarbona tartalmú víz, amelynek elkészjtése: fél teás kanálnyi szódabikarbonat tegye 2-2.5 dl tűzálló üveg  vagy porcelan pohárba és előzően felforrált vízet, vagyis forróán ráöntjük szódabikarbonat tartalmazó pohárba félig, erős keverés közben, majd kiegészítjük hideg vizzel, hogy kelemesen meleg ital legyen. Egyrészt csökkenti a test savasságát, másrészt aktíválja vastagbél működést.
Egyébként a székszorulás a vízhiány  első jelzője!

Tehát a napi fogyasztásra szánt víz mennyisége 1.5-2-2,5 liter kell hogy legyen ami hőmérséklet,aktívításunk és  taplalkozásunk függvénye.

Figyelmeztetés ! Különböző honlapokon angol nyelvű hirdetések vannak, még Ebay-en is, hogy poralakú fulleren kapható. Ez nem belső fogyasztásra szánt, vagyis nem étrendkiegészítő, hanem tehnogén, fizikai, kémiai kisérletek és ipari felhasznalás céljából készült termékek, főleg sungitnak (shungit) nevezett kis mennyisségben fullerent is tartalmazó poralakú, vízben nem oldodó, vagyis belső fogyasztásra alkalmatlan termékek!


Ahogy említettem már, lejjeb találhatóak a Fullerennek nvezett 60 atomból álló harmadik tipusú szénszármazék felfedezőknek nevei. Ez 1985-en történt, 1996-ban ezért Nobel Díj-ban részesültek.

The Nobel Prize in Chemistry 1996

https://www.nobelprize.org/prizes/lists/all-nobel-prizes-in-chemistry/

Robert F. Curl Jr.

Robert F. Curl Jr.

Prize share: 1/3

Sir Harold W. Kroto

Sir Harold W. Kroto

Prize share: 1/3

Richard E. Smalley

Richard E. Smalley

Prize share: 1/3

The Nobel Prize in Chemistry 1996 was awarded jointly to Robert F. Curl Jr., Sir Harold W. Kroto and Richard E. Smalley "for their discovery of fullerenes".

 


Azt üzenem, hogy írjanak, kérdezzenek!
.
Termék ára:  4500 Ft/ üveg
Az egész éves kúrának való 9 db, (4 havonta 3 üveg) vagy 12 db.(3 havonta 3 üveg) vásárlás esetén 10% kedvezmény jár.Személyes találkozás alkalmával ingyenes orvosi tanácsadás biztosított.

Mindenki számára elérhető és megvalosítható a Gyógyulás Természet Erejével !

Hívjanak, szükség esetén visszahívom, hogy ne terheljék a telefonszámlájukat.


Újdonság! Folyamatban van Fullerenes víz alapon elkészített különleges összetételű Arc  és Orr spray megjelenése.
.
Info: az Élet Víz/Water of Life termék gyártásának és terjesztésének                         kizárólagos jogával Magyarországon és EU területén A.J. Security Kft.rendelkezik.
Ny.szám: 1309099401
2600 Vác, Pf.:54.
.
Fontos tudnivaló! Jelenleg nem rendelkezünk megbízott viszont eladóval !
Amikor lesz viszonteládó annak a nevét/nevek itt közlésre kerülnek.
.
Hamisítás, visszaélés elkerülése végett a felelősséget csak nálunk vásárolt termékért
vállalunk! 
.

Azt üzenem írjanak, kérdezzenek, készséggel válaszólok!

Tisztelettel, dr. Sljonszkaja-S.Raisza (Rózsa, így egyszerübb).
Tel.: +36/ 30 912 6082, E-mail: sljonszkaja@yahoo.com