Az Anasztászija Novih könyveiből ajánlott egyszerű meditációk alkalmasok minden ember számara, sőt még azoknak is akik soha nem foglálkoztak hasonló gyakorlatokkal.

Érdekesek lesznek azoknak is akik régóta komolyan foglalkoznak fenomenális képességeik tökéletesjtésével.Ttermészetesen ezek a szellemi gyakorlatok különleges forrássá válnak azok számára akik szeretnének megismerni magukat és megtalálni saját szellemi útjukat.

 

"A személyeség képes tudatosan szellemileg fejlödni és, egyesülve Lélekkel,

szabaddá válni egy emberi életöltő alatt!"

Rigden Jappo ( Allatra cimű könyvből)

 

ELŐSZÓ

 

Meditáció az egyike az ősi eszközökből, amelyek segítenek megismerni világot, saját magad és lelki szellemi fejlődést. Évezredek során cserélődtek a közösség, a civilizáció élet feltételei. Az ember maga, pedig, változatlan marad, az ő belső kettős természete: az állati és szellemi része, ill. eredendője. Következésképpen, nem veszített aktualitásából a szellemi fejlődés kérdése, a tökéletesedést szolgáló hatékony ősi módszerek alkalmazása sem. Az emberre ható meditáció finom mechanizmusa a tudomány számára mai napig is talány, ahogy maga az ember is.

Brosúrában eleinte következetesen vannak taglalva meditáció technikai része, hasonlatos autógén tréninghez, azután az alap szellemi praktikák. Kiemelendő, hogy szellemi gyakorlatok elősegítik fenomenális vagyis extrasenszorikus képességek fejlődését az emberben. Nem érdemes igyekezni direkte megszerezni ezeket, mellékesen am úgyis jelentkező eredményeket. Fő – az ember szellemi lelki fejlődése. Ugyanis az élet túl rövid, hogy pazaroljuk halandó, időleges dolgokra. Az emberek az évezredek során használtak ezeket az ősi módszereket a világ és saját maguk megismeréséhez és meditációk segítségével sikerült elérniük jelentős eredményeket nem csak fizikai szinten, hanem, ami a legfontosabb az ember számára, szellemi tökéletesedés területen is.

Ez brosúra tulajdonképpen egy rövid gyakorlati segédlet, ill. emlékeztető a Szenszei könyv sorozatban és AllatRa könyvben szereplő meditációknak és gyakorlatoknak, segítségképpen azoknak, akik már elolvasták ezeket a könyveket. Természetesen nem adja meg azt a teljes elképzelést arról, hogy mekkora az az összetett tudás, ami könyvekben van, amelyek segítségül vannak a szellemi lelki úton haladóknak. Ez az Út nem egyszerűen a meditációk gyűjteményének végrehajtását jelenti, mint a soron következő hobbi-ként. Ez az Út - az életforma. Meditációk – azok csak szerszám készlet, amik, az építkezés lényegének és végeredmények megértése nélkül – értelmetlenek. Ezért, azok számára, akik nem ismerik könyveket, azt ajánlom, figyelmesen olvassák el azokat és válljának mesterekké, akik ügyesen használják majd szerszámokat a szellemi lelki sorsuk formálásához.

Könyvek díjtalanul letölthetőek az Anasztászia Novih oldalán:                 www.schambala.com.ua

Megjegyzés: ahogy a honlap főoldalán is említettem, a könyvek fordítása magyarra folyamatban. A folyamat segítség hiján, lassu. Akik az említett 7 nyelv valamélyiken beszél, az máris olvashatja könyveket.

 

Folyt.köv.!